اصفهان از دیرباز به عنوان قطب صنعتی کشور بوده و کسب و کارهای تولیدی و صنعتی بسیاری در این شهر راهاندازی می گردند. یکی از اقدامات اولیه جهت راه اندازی و احداث یک واحد صنعتی، یک کارخانه و یا یک تولیدی در اصفهان اخذ جواز تاسیس می باشد. از این رو یکی از مهمترین و پر متقاضی ترین مجوزهای کسب و کار که در شهر اصفهان صادر میشود، جواز تاسیس است. در ادامه اطلاعات جامع تری در خصوص اخذ جواز تاسیس در اصفهان ارائه شده است.
جواز تأسیس در اصفهان به دو صورت حقیقی و حقوقی صادر می شود. اولین قدم راه اندازی کارخانه یا واحد تولیدی، دریافت جواز است. در صورتی که تحت شرکت خاص است، به صورت حقوقی و در غیر این صورت به صورت حقیقی صادر می شود. صاحبان این جواز می توانند با مراجعه به شرکت شهرک های صنعتی اصفهان و دریافت زمین در یکی از شهرک های صنعتی که در متن جواز قید شده، کارخانه جهت تولیدکالاهای مشخص شده در جواز احداث نمایند.
جواز تأسیس در اصفهان از تاریخ صدور به مدت یکسال اعتبار دارد و بعد از گذشت یکسال با توجه به میزان پیشرفت قابل تمدید بوده و در صورت عدم اقدام از سوی متقاضی، جواز خود به خود از اعتبار خارج شده و باطل می شود. جواز تأسیس امکان انتقال به غیر را نیز دارد. مرجع صادر کننده ی جواز تأسیس در اصفهان بر حسب نوع فعالیت اقتصادی متفاوت است. مثلا در حوزه تولیدات و صنایع کشاورزی و غذایی ، وزارت جهاد کشاورزی ؛ در حوزه ی کارآفرینی و مشاغل خانگی ، وزارت کار و تعاون و برای عمده فعالیت های صنعتی، وزارت صنعت و معدن مرجع صادرکننده ی جواز می باشد.
جواز تأسیس به دو صورت حقوقی و یا حقیقی صادر می شود.
مدارک لازم جهت اخذ جواز تأسیس در اصفهان برای اشخاص حقیقی:
– کپی مدارک هویتی شامل کپی شناسنامه و کارت ملی
– کارت پایان خدمت (ویژه ی آقایان)
– آدرس و کد پستی و شماره های تماس محل اقامت دائمی
– لیست کالاهای درخواستی جهت تولید
مدارک لازم جهت اخذ جواز تأسیس در اصفهان برای اشخصاص حقوقی:
– کپی شناسنامه مدیر عامل به همراه کارت ملی
– کارت پایان خدمت مدیر عامل
– آگهی تأسیس و آخرین آگهی تغییرات شرکت به همراه آدرس و شماره های تماس محل اقامت دائمی
– لیست کالاهای درخواستی جهت تولید
– لیست شهرک های صنعتی
– کلمه”تولید” در موضوع فعالیت شرکت
به طور خلاصه می توان گفت جواز تاسیس جهت شروع به ساخت کارخانه صادر می شود و پس از پایان ساخت و نصب ماشین آلات کارخانه پروانه بهره برداری به منظور شروع تولید و بهره بردای کارخانه صادر می گردد. جواز تأسیس به سندی که نشان دهنده پیش بینی ظرفیت و نوع تولید یک محصول است، اطلاق می گردد که قبل از تأسیس یک واحد صنعتی صادر می شود، در حالی که پروانه بهره برداری به سندی گفته می شود که نوع و ظرفیت تولید ایجاد شده برای یک محصول در مکانی مشخص را نشان می دهد و پس از تأسیس واحد صنعتی و پیش از شروع تولید صادر می شود.
کسب این مجوزها به منزله عدم اخذ مجوزهای دیگر مرتبط با موضوع فعالیت قلمداد نمی شود. به طور مثال جهت تولید کالاهای دارویی ، غذایی و آرایشی بهداشتی و … باید مجوز بهداشت و نیز پروانه بهره برداری قبل ازشروع تولید کسب شود.
جهت اخذ جواز تأسیس در اصفهان، در سریع ترین زمان و با بهترین عملکرد، با مشاوران “مؤسسه حقوقی اسپادانا” تماس بگیرید.
آنچه هدف اصلی ماست جلب رضایت کامل متقاضیان با ارایه مناسب ترین خدمات در کوتاهترین زمان ممکن است.
واتساپ